Hoe Kom Je Aan Backlinks? (+15 Linkbuilding Tips!)

Published Nov 05, 20
5 min read

Backlinks Kopen - Diverse Linkbuilding Pakketten Voor Iedere Website EigenaarBlogs zullen altijd op zoek zijn naar uniek geschreven content, gekopieerde content is namelijk schadelijk voor hun ranking. Maak daarom niet te fout om een kopie van de teksten van je eigen website, of van gastblogs welke je voor andere sites hebt geschreven, op te sturen. Ze zullen je gastblog afwijzen.

Je gastblog zal prettig leesbaar moeten zijn en mag geen, of nauwelijks, taal en stijlfouten bevatten. Bij sommige websites waar je lid kan worden kan je in je profiel een link naar je website opnemen. Sommige websites nemen ‘do-follow’ links op in je profiel en terwijl andere (zoals Twitter) een no-follow link in je profiel opnemen.

Seo > Web > Gratis Link Plaatsen Zonder Backlink

Links voorzien van het rel=”nofollow” attribute geven dan ook geen linkwaarde voor Google, desondanks zijn dergelijke links waardevol. Een natuurlijk backlink profiel zal namelijk moeten bestaan uit een mix van “dofollow” en “nofollow” links. Door ook links te creëren welke “nofollow” zijn zorg je voor een natuurlijk backlink profiel. Een aantal grote websites waarop je een profiel met een waardevolle dofollow link kunt aanmaken: About.

net Flickr - de startpagina. com Pinterest. com Stumbleupon. com Blogger. com Disqus. com Maak uitsluitend profielen aan bij websites welke aansluiten bij je branche of onderwerp of welke algemeen (zoals about. me) van aard zijn. Je wilt voorkomen dat je (teveel) irrelevante backlinks krijgt. Zo kan je, in je profiel, een link naar je website opnemen op de website stocktwits.

Linkbuilder – Linkbuilding - Wat Is Linkbuilding ?

Een link op deze website naar je webshop in kinderwagens is compleet irrelevant en gaat je ranking niet goed doen. Je kunt de mensen die je kent om een link vragen, denk aan familie, vrienden, kennissen en zakelijke relaties. Mensen die je persoonlijk kent zullen eerder een link verzoek honoreren.

Een valkuil is dat je links gaat uitwisselen met een website welke totaal niet relevant voor je business is. Bijvoorbeeld met je neef welke viskraam heeft terwijl je zelf een stukadoorsbedrijf hebt. Als je link niet relevant is dan kan je net zo goed de link niet uitwisselen. Het gaat niets positiefs bijdragen voor je Google ranking en in het slechtste geval kunnen (meerdere) irrelevante links zelfs schadelijk zijn voor je ranking.

Linkbuilder – Linkbuilding - Wat Is Linkbuilding ?

Deze zullen in dezelfde branche actief zijn, of in ieder geval overlap hebben met je eigen activiteiten. Directories zijn verzamelsites zoals startpagina. nl en startkabel. nl. Startpagina was de eerste met dit concept, tegenwoordig zijn er honderden startpagina imitators zoals expertpagina. nl, startze. nl en jouwpagina. nl. Directories bieden je een manier aan om snel aan backlinks te komen.

Het is niet zo dat al je linkaanvragen gehonoreerd zullen worden door de beheerder van de directory. De beheerder zal beoordelen of je website wel goed bij zijn directory past, als dit niet het geval is dan zal je verzoek afgewezen worden. Ook als je website wel goed bij de directory past kan je verzoek afgewezen worden, omdat de beheerder van mening is dat er al voldoende links op zijn directory staan bijvoorbeeld.

Linkbuilder – Linkbuilding - Wat Is Linkbuilding ?

SEO Checklist 2020: Strategie & Trends #1 ranking Googlecreative-ct.nlLinkbuilding voor Duitse webshops – Duitsemarktduitsemarkt.nl


SEO Checklist 2020: Strategie & Trends #1 ranking Googlecreative-ct.nlLinkbuilding in Duitsland Seeders is de specialist in Duitse linkbuildingseeders.nl


De waarde van directory links is niet meer wat het geweest is. In het verleden konden een aantal van dergelijke links je ranking nog een boost geven, nu is dat niet meer zo. Google is de laatste jaren de waarde van directory links aan het devalueren. Google snapt dat je vrij eenvoudig een directory link kan verkrijgen en hecht er daarom nog maar weinig waarde aan.

Zorg daarom altijd voor een natuurlijke distributie van type backlinks in je backlink profiel. Een klein percentage backlinks van directories tegenover andere type backlinks. Een andere valkuil met directory links is dat ze worden aangevraagd bij directories welke niet erg relevant zijn voor de website. Zo zie ik wel eens een link naar een makelaars website op een directory welke gaat over besparen (bijvoorbeeld).

Seo > Web > Gratis Link Plaatsen Zonder Backlink

SEO Checklist 2020: Strategie & Trends #1 ranking Googlecreative-ct.nlWat is Linkbuilding in 2021? Uitleg, Tips & 109 Strategieënklikproces.nl


Met deze rubriek is de link nog steeds niet relevant, het hoofdthema van de directory is tenslotte besparen. In mijn opinie kunnen directory links alleen waardevol zijn indien deze komen vanaf een directory welke super relevant voor je website is. Voor de makelaars website uitsluitend links vanaf makelaar directories enz.

Naast de online kranten zal je je persbericht ook moeten versturen naar branche specifieke nieuwssites en blogs. Hier zijn je kansen voor opname van je persbericht een stuk groter dan bij de algemene kranten. Online kranten hebben veel autoriteit in Google en daarom kan een persbericht met daarin een link naar je website erg waardevol zijn.

Seo Checklist 2020: Strategie Trends #1 Ranking Google

Kranten worden overspoeld met persberichten van bedrijven die van mening zijn dat zij iets nieuwswaardigs hebben. Kranten pikken alleen datgene eruit wat echt vernieuwd is of nieuwswaarde voor het grote publiek heeft - backlinks aanschaffen. Ga geen nieuws bedenken wat er eigenlijk niet is met als enige doel in de online kranten te komen.

Als je op internet even rond zoekt dan vindt je hier genoeg over. Het internet staat vol gebroken links. Deze links verwijzen naar webpagina’s welke niet meer bestaan of naar webpagina’s welke verhuist zijn. Bij linkbuilding via gebroken links is het de bedoeling dat je: Webpagina’s vindt welke potentieel naar je zouden kunnen linken Op deze webpagina’s moet een link staan welke niet meer werkt De eigenaar van de webpagina benaderen en hem of haar er op wijzen dat er een link is welke niet meer werkt en dat hij of zij deze kan vervangen met een link naar een webpagina op jouw domein.

Linkbuilding: 13 Tips Om Vandaag Te Starten (Update 2019)

Veel webmasters zullen je verzoek voor het aanpassen van de link honoreren. Je hebt ze tenslotte geholpen. Je hebt ze gewezen op een link welke niet meer werkt en je geeft ze een alternatief zonder dat zij daar zelf moeite en onderzoek voor hoeven te doen. Er zijn verschillende manieren om gebroken links te vinden.

Je kan daar bijvoorbeeld Xenu Link Sleuth voor gebruiken. Deze tool scant een website op gebroken links en geeft je vervolgens een rapport met alle gebroken links. Als je gebroken links hebt gevonden dan zal je moeten bekijken of je een relevant alternatief op jouw domein voor de gebroken links kan aanbieden.

More from Overzicht, Online

Navigation

Home

Latest Posts

Tandarts Haarlem

Published Sep 30, 22
5 min read

Alles Wat Je Wilt Weten Over Een Regendouche

Published Jun 23, 22
8 min read